Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cocu: "We schakelen nu over op andere opties"

Cocu: "We schakelen nu over op andere opties"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 augustus 2014 – PSV moet in de laatste dagen van de transfermarkt op zoek naar een alternatieve versterking voor het middenveld. De Eindhovense club had zich willen versterken met Steven Defour, maar de Belgische international gaf de voorkeur aan een avontuur bij Anderlecht.

Het mislukken van de transfer is een behoorlijke domper voor trainer Phillip Cocu, die de Rode Duivel omschreef als de 'missing link' in het elftal. "Het is zoals het is. We schakelen nu over op andere opties. Daar waren we al mee bezig", zegt Cocu in De Telegraaf. PSV wilde niet meer dan vijf miljoen euro voor de 26-jarige Defour betalen en dat bleek uiteindeindelijk niet voldoende.

De Brabanders mikken deze zomer in totaal alsnog op twee of drie versterkingen. "Door de komst van Karim Rekik is Jorrit Hendrix nu ook een optie op het middenveld, maar er komt sowieso een middenvelder bij, omdat we op elke positie een dubbele bezetting willen", aldus Cocu. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd