Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Defour lijkt Anderlecht boven PSV te verkiezen

Defour lijkt Anderlecht boven PSV te verkiezen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 augustus 2014 – PSV moet de komst van Steven Defour naar het Philips Stadion vrijwel zeker vergeten. De 26-jarige middenvelder zet zijn loopbaan volgens verschillende Belgische media dit seizoen voort bij Anderlecht. Hij staat momenteel nog onder contract bij FC Porto.

Een delegatie van Anderlecht zou maandag naar Portugal zijn gevlogen om de transfer af te ronden. De kampioen van de Jupiler Pro League heeft naar verluidt tussen de vijf en zes miljoen euro over voor Defour. Het nieuws is een fikse tegenvaller voor PSV, dat de Belgische international al geruime tijd op het verlanglijstje had staan. "Ik geef het niet op, we hebben aangegeven dat we hem graag willen hebben", liet technisch manager Marcel Brands onlangs nog optekenen.

Deze week werd het al duidelijk dat Porto rekende op een vertrek van Defour, die buiten de selectie was gelaten voor de vierde voorronde van de Champions League. Bij Anderlecht kan hij zijn handtekening zetten onder een contract voor vijf seizoenen. De middenvelder speelde eerder in eigen land voor Racing Genk en Standard Luik.

Anderlecht hoopt naast Defour ook Daniel Van Buyten vast te leggen. De Brusselaars hebben de 36-jarige verdediger een voorstel voor één seizoen gedaan. De afgelopen acht jaar kwam hij uit voor Bayern München. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd