Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Feyenoord laat oog vallen op Kazim-Richards'

'Feyenoord laat oog vallen op Kazim-Richards'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 augustus 2014 – Feyenoord heeft Colin Kazim-Richards in het vizier als nieuwe aanwinst. De Rotterdamse club hoopt de international van Turkije zelfs op korte termijn al te strikken, zo meldt De Telegraaf. Hij moet trainer Fred Rutten dit seizoen meer aanvallende mogelijkheden schenken.

De 27-jarige Kazim-Richards, ook wel bekend onder de naam Kazim-Kazim, kan als spits en als vleugelspeler uit de voeten. Het is de bedoeling dat hij op huurbasis de overstap maakt van Bursaspor. De komst van de in Engeland geboren en opgegroeide Kazim-Richards betekent niet dat Feyenoord de zoektocht naar een spits staakt. Technisch directeur Martin van Geel hoopt nog steeds een andere echte aanvalsleider te contracteren.

Kazim-Richards speelde eerder voor onder meer Fenerbahçe, Galatasaray en Blackburn Rovers. Het streven van de Rotterdammers is om hem tijdig inzetbaar te hebben voor de play-offs in de Europa League van volgende week. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd