Enoh stuurde Eto'o een sms: "Weet niet of hij komt"

12 augustus 2014, 14:53

Eyon Enoh keerde deze week voor even terug op De Toekomst, het sportcomplex van Ajax. De voormalig Ajacied, die momenteel voor het Turkse Antalyaspor speelt, is op de hoogte van het nieuws dat zijn landgenoot Samuel Eto'o in verband gebracht wordt met zijn oude club. Hij stuurde de sterspeler een sms.

"Ik heb het ook gelezen", sprak Enoh in Ajax TV over de mogelijkheid dat Eto'o naar Ajax verkast. Hij zocht meteen contact met zijn landgenoot, toen hij het hoorde: "Ik heb hem een sms gestuurd, maar ik heb geen antwoord gekregen. Ik heb hem gestuurd dat ik in de krant gelezen had dat hij misschien naar Ajax zou gaan en ik heb hem gevraagd of dit waar of niet waar is. Ik wacht nog op zijn antwoord. Maar ik heb geen flauw idee of hij hierheen komt, ik heb hem verder niet gesproken."

Enoh hoeft Eto'o niet van advies te voorzien, zo geeft hij aan: "Hij is geen kind meer, hij is een topprofessional. Mocht hij mij dingen over Ajax vragen, dan zal ik alleen maar positieve dingen zeggen", aldus Enoh, die ervan overtuigd is dat Eto'o van grote waarde kan zijn voor de Amsterdammers: "Mocht hij inderdaad bij Ajax komen, dan kan hij met zijn ervaring en mentaliteit veel brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen