Man City legt Silva tot 2019 vast: "Waarom zou ik niet blijven?"

12 augustus 2014, 13:36

Manchester City en David Silva gaan nog jaren met elkaar door. De Spanjaard heeft een nieuw contract getekend, tot medio 2019. Silva, in 2010 overgekomen van Valencia, ziet de toekomst positief tegemoet. "Ik zie geen enkele reden waarom we niet één van de beste teams ter wereld kunnen worden."

De 28-jarige Silva voelt zich goed bij Manchester City, zegt hij op de site van de club. "Vanaf het moment dat ik hier kwam, voelt het als een tweede thuis. Zowel binnen als buiten het veld heb ik het uitstekend naar mijn zin, dus waarom zou ik niet blijven? Ik wil de komende jaren nog meer prijzen pakken met deze geweldige club."

"De afgelopen vier jaar hebben we samen al veel bereikt", verwijst Silva naar de twee landstitels die Man City sindsdien pakte. "We zijn een dominante kracht geworden in het Engelse voetbal en als ik om me heen kijk in de kleedkamer, zie ik geen enkele reden waarom we niet één van de beste teams van de wereld kunnen worden. Om die reden was het voor mij een makkelijke beslissing om mijn contract te verlengen en mijn beste jaren door te brengen bij Manchester City, een club met geweldige supporters die me altijd gesteund hebben."

De contractverlenging van Silva is niet het eerste goede nieuws dat City deze maand naar buiten kan brengen. Eerder maakte de club de komst van Frank Lampard, Bruno Zuculini en Eliaquim Mangala bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen