'Ajax krijgt concurrentie van Liverpool in strijd om Eto'o'

12 augustus 2014, 09:22

Ajax wil graag stunten met de komst van Samuel Eto'o en zit in de wachtkamer voor de sterspeler van Kameroen, die Ajax binnen twee dagen uitsluitsel zou geven over zijn toekomst. De Amsterdammers krijgen echter wellicht te maken met concurrentie van Liverpool. De Engelse club overweegt om Eto'o aan te trekken als opvolger van de naar FC Barcelona vertrokken Luis Suarez. Dat melden diverse Engelse media.

De Kameroens international geniet een transfervrije status, nadat zijn contract bij Chelsea aan het einde van vorige seizoen afliep. Liverpool heeft nog geen contact opgenomen met het management van de voormalig topschutter van Barça, Internazionale Anzhi en Chelsea, maar hij zou een belangrijke kandidaat zijn om op Anfield te komen spelen. Brendan Rodgers, de manager van Liverpool, sprak onlangs dat het van 'cruciaal belang' is dat The Reds zich nog met een speler versterken voordat de transferdeadline op 1 september verstreken is.

Suarez was afgelopen seizoen topscorer van Liverpool, met 31 doelpunten. De Uruguayaan verhuisde voor een monsterbedrag naar Barcelona. Loïc Remy leek hem op te volgen op Anfield, maar de medische keuring gooide roet in het eten voor de aanvaller van Queens Park Rangers. Liverpool heeft Rickie Lambert, Daniel Sturridge en Fabio Borini ter beschikking, maar zoekt dus nog naar een extra offensieve kracht. Divock Origi werd gekocht, maar wordt eerst nog verhuurd.

Eto'o maakte afgelopen seizoen negen treffers voor Chelsea, in 21 Premier League-optredens. Maandag werd bekend dat Ajax de kans op de komst van de 33-jarige spits op 'fifty fifty' schat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen