Martina geniet van aanvoerdersband: "Geweldig moment"

11 augustus 2014, 10:48

Omwille van de absentie van de geblesseerde Andreas Bjelland droeg Cuco Martina afgelopen zaterdag de aanvoerdersband bij FC Twente, in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur (1-1). Afgelopen seizoen hield de verdediger nog de reservebank warm bij de Tukkers, nu was hij captain. "Natuurlijk was dat een geweldig moment."

"Ik vond het al geweldig toen ik werd benoemd tot reserve-aanvoerder", zegt Martina tegen TC Tubantia over zijn rol in het elftal van Twente. "Nog niet zo lang geleden was ik reserve, dat ik nu dit vertrouwen heb van de trainer is een enorme opsteker. Dat vertrouwen wil ik graag waarmaken", aldus de centrale verdediger, die op 24-jarige leeftijd een van de oudste spelers in de selectie is. "Best apart. We hebben momenteel echt een hele jonge ploeg. Of er wat bij moet komen? Daar ga ik niet over."

Twente speelde een matige eerste helft in Leeuwarden: "We speelden slordig, het liep gewoon niet. Ik weet niet wat de oorzaak was voor het feit dat we ons normale niveau niet haalden", aldus Martina. In de tweede helft kwamen de Tukkers in het ritme, wat tot de late gelijkmaker van Youness Mokthar leidde. "Gelukkig was ons spel na rust veel beter, vooral ook dankzij de invalbeurt van Mokotjo. Je zag zowel in verdedigend aan aanvallend opzicht dat hij veel kwaliteit heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen