Narsingh: "Moeilijk te zeggen waarom ik gepasseerd werd"

11 augustus 2014, 09:09

Luciano Narsingh was de gehele voorbereiding, inclusief het Europa League-tweeluik tegen St. Pölten, basisspeler bij PSV. Bij de seizoensouverture tegen Willem II (1-3 winst) moest de vleugelaanvaller echter genoegen nemen met een reserverol. Hij speelde slechts tien minuten mee in het duel met de promovendus.

"Ik was wel verrast, het is moeilijk te zeggen waarom ik gepasseerd werd", zegt Narsingh in Metro over het feit dat hij gepasseerd werd. "Ik hoorde vlak voor de wedstrijd dat ik niet zou spelen. Natuurlijk is dat teleurstellend. Ik wil altijd spelen", aldus de snelle buitenspeler, die afgelopen seizoen lang uit de roulatie was wegens een zware knieblessure.

"De fysio zei al dat het wel twee jaar kon duren voordat ik weer op mijn oude niveau zou zitten. Vorig seizoen was inderdaad niet best, maar was ik ook nog niet fit. Mijn knie bleef stijf voelen na trainingen en wedstrijden. Pas sinds deze voorbereiding ben ik pijnvrij en speel ik vrijuit", stelt Narsingh over zijn blessureleed, dat volgens hem achter de rug is. "De knie voelt eindelijk goed aan. Ik heb een hele zware periode achter de rug, maar dat ligt nu definitief achter me. Ik wil weer belangrijk zijn voor PSV", verzekert hij.

De terugkeer van WK-gangers Georginio Wijnaldum en Memphis Depay lag ten grondslag aan de reserverol van Narsingh. Toch had hij niet zien aankomen: "De trainer heeft het er niet met me over gehad. Of ik vind dat ik goed heb gespeeld in de voorbereiding? Het was niet altijd goed, maar ik was wel van waarde. In de eerste wedstrijd tegen Pölten leverde ik een assist, in de tweede wedstrijd moest ik vooral achter mijn tegenstander aanlopen. Dat was mijn taak."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen