'Heerenveen wil komst Larsson binnen 48 uur afronden'

11 augustus 2014, 08:36

De seizoensstart van sc Heerenveen was afgelopen weekend allesbehalve om over naar huis te schrijven. De Friezen gingen in eigen stadion verrassend met 1-2 ten onder tegen promovendus FC Dordrecht. Tijd voor snelle versterking, lijkt de Friese club te denken. Het wil het vertrek van Bilal Basacikoglu naar Feyenoord opvangen met de komst van Sam Larsson. Heerenveen hoopt de transfer van de vleugelaanvaller van IFK Göteborg binnen 48 uur af te ronden.

De 21-jarige Larsson is in afwachting van een transfer. Heerenveen is druk aan het onderhandelen met IFK Göteborg over de Zweed, die exclusief premies anderhalf miljoen euro zou kosten. De vleugelaanvaller geldt in eigen land als een groot talent en zou in Friesland voor de nodige creativiteit moeten zorgen. Hij kan zowel op de linkerflank als op de rechtervleugel uit de voeten.

Bij IFK Göteborg is Larsson de opvolger van Tobias Sana, die in de zomer van 2012 bij Ajax neerstreek. Deze transfer pakte tot dusver nog niet zo goed uit, aangezien Sana niet in het stuk voorkomt bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen