Ajax schat kans op komst van Eto'o in op 'fifty fifty'

11 augustus 2014, 08:19

De geruchten dat Samuel Eto'o dit seizoen in het shirt van Ajax zal spelen zijn nog steeds hardnekkig. De ervaren spits staat volgens zijn belangenbehartiger niet onwelwillend tegenover een overstap naar Ajax. De kans is 'fifty fifty' dat de Kameroener zijn wedstrijden in de Amsterdam ArenA zal afwerken, meldt De Telegraaf. Ajax krijgt uiterlijk woensdag uitsluitsel van het kamp Eto'o.

Algemeen directeur Michael Kinsbergen en directeur voetbalzaken Marc Overmars spraken met de 33-jarige Eto'o in Parijs en zij schatten de komst van de sterspeler, naar aanleiding van het onderhoud, op vijftig procent. De oud-speler van FC Barcelona, Internazionale, Anzhi en Chelsea kreeg een invitatie om Ajax - Vitesse bij te wonen vanaf de tribune, maar gaf geen acte de présence. Dat deed hij omwille van alle aandacht rond zijn persoon.

De komende dagen lijkt er dus duidelijkheid te komen over de eventuele komst van Eto'o. Het is afwachten, maar de spits beschouwt Ajax in ieder geval als een serieuze optie. Hij zou ook bij PSV zijn aangeboden, maar hier zou Ajax vraagtekens bij geplaatst hebben, omdat de Eindhovenaren niet eens wisten wie Eto'o begeleidde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen