Depay wederom belangrijk: "Lekkere eerste wedstrijd"

10 augustus 2014, 21:33

Memphis Depay was zondag opnieuw van grote waarde voor PSV. De aanvaller had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de goede seizoensstart van de Eindhovenaren. "Dit was een lekkere eerste wedstrijd", sprak Depay na afloop van de 3-1 zege op Willem II voor de camera van FOX Sports.

"Zij hadden wat misverstanden achterin en van die slordigheden konden Locadia en ik profiteren. Dingen zaten voor ons mee, maar zij liepen wel te kloten achterin."

Ondanks de vroege voorsprong beleefde PSV allesbehalve een gemakkelijke middag, zag ook Depay. "Als zij een goal maken dan weet je dat het publiek erachter gaat staan en het een lastige wedstrijd kan worden. We hebben het puur aan onszelf te danken dat dat gebeurt en we weten dat er fouten zijn gemaakt. Daar moeten we lering uit trekken. Al ben ik blij dat we hier winnend weg gaan."

Depay wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer. Of hij komend seizoen voor PSV speelt is zeer twijfelachtig. "Ik heb die vragen al honderd keer gekregen, die ga ik niet meer beantwoorden. Het is afwachten, maar vooralsnog blijf ik in Eindhoven." Zijn deelname aan het WK heeft hem de ogen geopend. "In Brazilië heb ik getraind met jongens van hoog niveau, die je in Nederland niet tegenkomt. Daar leerde ik van en dat heeft me veel zelfvertrouwen gegeven. Het is zaak dat te behouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen