De Boer moppert: "Het had zomaar 7-7 kunnen zijn"

10 augustus 2014, 17:42   Bijgewerkt: 10 augustus 2014, 20:42

Frank de Boer was ondanks de ruime zege op Vitesse (4-1) kritisch op het spel van zijn ploeg. "Ik vond dat we vandaag beneden peil hebben gespeeld, het had zomaar 7-7 kunnen zijn", meende de trainer van Ajax na afloop.

"We geven vier á vijf honderd procent kansen weg, het is dat we een goede doelman hebben. Het eerste half uur was niet goed, maar na de goal kwam er iets meer vertrouwen. Het was amateuristisch hoe we een tegendoelpunt kregen. Iedereen zag een gat van twintig meter, daar reageerden we te laat."

De Boer was zeer tevreden met het optreden van doelman Kenneth Vermeer, maar Jasper Cillessen blijft zijn eerste keus. "Vermeer is niet de nummer één, maar hij zit er dichtbij. Ik heb altijd gezegd dat we twee topkeepers moeten hebben. Ik ben blij dat Kenneth er nu staat."

De Boer gaf verder aan te hopen op de komst van Samuel Eto'o. "Ik denk dat we nog een een spits nodig hebben. Hij heeft zeker oren naar een transfer en wil Champions League spelen. Bij ons kan hij een leidersrol vertolken", aldus de coach, die beseft dat er nog meer kapers op de kust liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen