Antonia met FC Groningen tegen oud-werkgever

Antonia met FC Groningen tegen oud-werkgever

10 augustus 2014 – FC Groningen treedt in de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles aan zonder Filip Kostic. De Servische buitenspeler werd deze week verkocht aan Bayer Leverkusen. Trainer Erwin van de Looi laat Jarchinio Antonia, die vorig seizoen nog voor Go Ahead uitkwam, in de basis beginnen.

Oud-Ajacied Danny Hoesen staat in de punt van de aanval van FC Groningen. Bij Go Ahead maakt Erik Cummins zijn debuut. De van Ajax gehuurde Mickey van der Hart was eigenlijk voorbestemd om eerste keeper te worden, maar volgens coach Foeke Booy heeft Cummins in de voorbereiding beter gepresteerd.

Vorig seizoen eindigde het treffen tussen Go Ahead en FC Groningen in een spectaculair 3-3 gelijkspel. Género Zeefuik redde drie minuten voor het eindsignaal een punt voor de bezoekers.

Opstellingen
Go Ahead Eagles: Cummins; Nieuwpoort, Vriends, Van der Linden, Schenk; Van Ooijen, Overgoor, Türüç; De Sa, Kolder, Schalk
FC Groningen: Padt; Hiariej, Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Lindgren, Chery, Kieftenbeld, Van der Velden; Antonia, Hoesen

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 16 februari 2020

  2. zaterdag 15 februari 2020