NAC Breda en Excelsior spelen gelijk na matig duel

9 augustus 2014, 21:42

In Breda begon het seizoen niet bepaald spectaculair. Na twee doelpunten in de eerste helft bleef het in een matige tweede helft bij een gelijkspel tussen NAC en Excelsior: 1-1.

Excelsior kon echter niet lang genieten van de voorsprong in Brabant. Nog geen twee minuten later was het al gelijk. Doelman Jordy Deckers maakte een grote fout en gaf de gelijkmaker totaal onnodig weg. Adnane Tighadouini, die lange tijd vocht tegen een hardnekkige blessure, profiteerde op mooie wijze van de blunder en mikte de bal van grote afstand knap in een leeg doel: 1-1. Beide ploegen durfden risico te nemen en wilden aanvallen, maar gaven ook veel fouten weg, vooral achterin en op het middenveld.

Ook de slotfase bracht geen spektakel. Het was een makke wedstrijd, waarin steeds meer overtredingen werden gemaakt. De NAC-fans werden helemaal gek van het fluitsignaal dat telkens klonk na de zoveelste duwfout of lichte overtreding. Maar het voetbal was gewoon niet goed genoeg. De combinaties waren zelden echt zuiver en geen van beide partijen liet zien dat het echt vol voor de winst wilde gaan. De gelijke eindstand (1-1) was dan ook passend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen