Schreuder: "Karabakh is een goede tegenstander"

8 augustus 2014, 15:31

Bij de loting voor de play-off van de Europa League werd FC Twente gekoppeld aan FK Karabakh. Geen klinkende naam, maar coach Alfred Schreuder van de Tukkers is op zijn hoede. Op de site van zijn club wijst hij op het goede optreden van Karabakh in de Champions League-voorronde tegen Red Bull Salzburg.

"Ik heb nog niet echt een beeld van deze tegenstander, maar ik heb gezien dat zij afgelopen week in de kwalificatieronde van de Champions League nipt zijn uitgeschakeld door Salzburg. Thuis winnen ze met 2-1 en in Oostenrijk werd met 2-0 verloren. Karabakh is net als de andere clubs die we hadden kunnen loten een goede tegenstander. Wij willen de volgende ronde bereiken en dat we moeten we uitstralen", stelt hij.

Spits Luc Castaignos kan nog weinig met de loting. "Ik ben niet bekend met deze club of andere clubs uit Azerbeidzjan, ik heb daar nog nooit tegen gespeeld. Het maakt me niet zoveel uit, we willen naar de groepsfase en dan moet je winnen. Het is altijd belangrijk dat je in de uitwedstrijd een goed resultaat neerzet. Voor nu is het goed om te weten tegen wie we spelen, maar de focus ligt op de wedstrijd van zaterdag tegen Cambuur."

Vijf jaar geleden speelde FC Twente ook tegen Karabakh. Na een 0-1 achterstand wonnen de Tukkers de heenwedstrijd in eigen stadion met 3-1, in Azerbeidzjan volstond vervolgens een 0-0 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen