Burnet haakt af voor wedstrijd tegen Go Ahead

8 augustus 2014, 14:46

Lorenzo Burnet mist de eerste competitiewedstrijd van FC Groningen van dit seizoen. De verdediger kampt met een blessure en is niet fit genoeg om in actie te komen. Daarnaast ontbreken aan Groningse kant de al langer geblesseerden Nick Bakker, Henk Bos en Hilal Ben Moussa.

"Voor de rest is iedereen beschikbaar. Wel hebben verschillende spelers afgelopen weken wat lichte klachten gehad en dus is het iedere dag vinger aan de pols. Zaterdag na de laatste training zullen we een keuze maken wie we meennemen naar Deventer", zegt coach Erwin van de Looi op de website van FC Groningen.

De trainer hoopt dat zijn team op bezoek bij Go Ahead Eagles een valse start van het seizoen kan voorkomen. "We moeten daar uitstralen dat we de wedstrijd willen winnen. Het is het begin van het seizoen en daarin moeten we laten zien dat we wat willen. Daar hoort een bepaalde houding bij, een bepaalde speelwijze en daar zijn we hard mee bezig. Ik denk dat we op een stabieler niveau zijn dan in het begin van vorig seizoen. We moeten dat  vertalen in resultaten, want daar gaat voetbal om. We zijn op de goede weg, nu moeten we het laten zien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen