Besiktas tegen Arsenal in laatste CL-voorronde

8 augustus 2014, 12:22

Besiktas, verantwoordelijk voor de uitschakeling van Feyenoord, gaat er een hele kluif aan krijgen om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Bij de loting voor de laatste voorronde werd de Turkse club gekoppeld aan Arsenal. Voor het Belgische Standard Luik kwam FC Zenit uit de koker. Celtic, door een blunder van Legia Warschau doorgedrongen tot de laatste voorronde, treft NK Maribor.

Bij de loting werd een onderscheid gemaakt tussen 'kampioenen' en 'niet-kampioenen'. Bij de teams die vorig seizoen de landstitel pakten in hun land, werd Celtic gekoppeld aan NK Maribor. Celtic verloor in de vorige voorronde over twee wedstrijden kansloos met 6-1 van Legia Warschau, maar mag door omdat de Poolse ploeg een niet-speelgerechtigde speler liet invallen in de return. Red Bull Salzburg treft Malmö FF, Virgil Misidjan neemt met het met zijn Bulgaarse ploeg Ludogorets op tegen het Roemeense Steaua Boekarest.

Bij de 'niet-kampioenen' kwam voor Besiktas een dubbele ontmoeting met Arsenal uit de koker. De Turken spelen eerst thuis, de return is een week later in Londen. Napoli strijdt met Athletic de Bilbao om een plek in het hoofdtoernooi van de Champions League, Bruno Martins Indi speelt met FC Porto tegen Lille.

De heenwedstrijden in de laatste CL-voorronde zijn 19 of 20 augustus, de returns een week later.

Loting play-off kampioenenroute

NK Maribor- Celtic

Red Bull Salzburg- Malmö FF

Aalborg BK- APOEL Nicosia

Steaua Boekarest- Ludogorets

Slovan Bratislava- BATE Borisov

Loting play-off niet-kampioenenroute

Besiktas- Arsenal

Standard Luik- FC Zenit

FC Kopenhagen- Bayer Leverkusen

Lille OSC- FC Porto

Napoli- Athletic de Bilbao

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen