Giggs countert Rodgers: "Van Gaal laat zich niet verrassen"

Giggs countert Rodgers: "Van Gaal laat zich niet verrassen"

7 augustus 2014 – Assistent-trainer Ryan Giggs verwacht niet dat zijn hoofdcoach Louis van Gaal zich bij Manchester United zal verkijken op de sterkte van de Premier League. Liverpool-manager Brendan Rodgers waarschuwde zijn Nederlandse collega eerder deze week dat hij voor een verrassing kan komen te staan.

Giggs heeft echter alle vertrouwen in de oud-bondscoach van Oranje. "Hij zal zich niet laten verrassen. In de korte tijd dat hij nu werkzaam is bij United is hem duidelijk geworden hoe groot deze club is. Hij omschreef de toeschouwersaantallen tijdens de oefenwedstrijden zelf al als 'ongelooflijk'. Hij is lange tijd actief op het hoogste niveau en is niet huiverig om United te coachen", aldus Giggs in The Manchester Evening News. "Hij is een grote persoonlijkheid. Een leidersfiguur, iemand die respect, discipline en structuur eist. De spelers hebben het tot op heden echt naar hun zin en ik zeker ook."

"De selectie vindt het prettig dat verschillende zaken nu iets anders gaan. Bijvoorbeeld rond het ontbijt, de lunch en zelfs de teamgesprekken die we hebben. En de trainingen natuurlijk."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021