Ludogorets geplaatst bij CL-loting, Besiktas niet

7 augustus 2014, 00:00   Bijgewerkt: 6 augustus 2014, 23:56

Een debuut in het hoofdtoernooi van de Champions League lonkt voor Ludogorets. De kampioen van Bulgarije plaatste zich woensdag ten koste van Partizan Belgrado voor de play-off en ontloopt daarin de sterkst mogelijke tegenstanders. Ludogorets zal namelijk een beschermde status krijgen bij de loting.

Op basis van de behaalde UEFA-punten wordt Ludogorets, vorig seizoen sterk in de Europa League, nét ingeschaald bij de vijf beste ploegen in de 'kampioenenroute'. De andere vier geplaatste teams zijn Red Bull Salzburg, Steaua Boekarest, APOEL Nicosia en BATE Borisov. Deze teams kunnen gekoppeld worden aan de, op papier, mindere goden NK Maribor, Legia Warschau, Slovan Bratislava, Malmö FF en Aalborg BK.

Bij de route voor niet-kampioenen krijgt Besiktas, verantwoordelijk voor de uitschakeling van Feyenoord, een loodzware tegenstander in de laatste voorronde. De Turken zijn niet geplaatst bij de loting en treffen Arsenal, FC Porto, FC Zenit, Bayer Leverkusen of Napoli. De andere teams zonder beschermde status bij de loting zijn Athletic de Bilbao, Lille OSC, FC Kopenhagen en Standard Luik. De loting vindt vrijdag om 12.00 uur plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen