Celtic exit na nieuwe dreun, Ludogorets elimineert Partizan

6 augustus 2014, 22:44   Bijgewerkt: 6 augustus 2014, 23:04

De tweestrijd tussen Celtic en Legia Warschau in de voorronde van de Champions League is, voor de Schotse club, geëindigd in een ontluisterende score. Over twee wedstrijden won de kampioen van Polen met maar liefst 1-6. Na de 1-4 zege in eigen huis, vorige week, boekte Legia ook in Glasgow een opvallend eenvoudige overwinning: 0-2.

Bij Celtic had Virgil van Dijk een basisplaats, de centrale verdediger liep vlak na rust tegen een gele kaart op. Derk Boerrigter behoorde niet tot de wedstrijdselectie. Legia gaat door naar de laatste voorronde van de Champions League, voor Celtic is een plek in het hoofdtoernooi van de Europa League nu het maximaal haalbare.

Naast Celtic werd ook Partizan Belgrado uitgeschakeld in de derde voorronde van de Champions League. De Serviërs kwamen tegen het Bulgaarse Ludogorets terug van een 0-2 achterstand tot 2-2, maar daat bleef het bij. En omdat de heenwedstrijd in 0-0 geëindigd was, gaat Ludogorets op basis van de uitdoelpunten door. Bij de Bulgaarse kampioen begon voormalig Willem II-speler Virgil Misidjan op de bank, hij viel na rust in. Opvallend was verder de uitschakeling van Dinamo Zagreb, de Kroaten verloren thuis met 0-2 van Aalborg BK.

Voormalig eredivisiespeler Leroy George sneuvelde met FK Karabakh tegen Red Bull Salzburg (2-0), Steve de Ridder ging met FC Kopenhagen door ten koste van Dnjepr. Een bijdrage aan dat succes kon de voormalig speler van De Graafschap en FC Utrecht niet leveren, hij werd negentig minuten op de bank gehouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen