MVV slaat toe op transfermarkt en verwelkomt viertal

MVV slaat toe op transfermarkt en verwelkomt viertal

5 augustus 2014 – MVV Maastricht is druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het komende seizoen en in het kader hiervan heeft de Jupiler League-club vier spelers aangetrokken. Jo Coppens, Ronald Hikspoors, Wimilio Vink en Davy Brouwers zullen de komende voetbaljaargang in De Geusselt te bewonderen zijn. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Coppens is een 23-jarige doelman die overkomt van Cercle Brugge. Hij speelde vijf seizoen in dienst van de Belgische club, waarin hij tot 46 officiële optredens kwam. Hij tekent een tweejarig contract in Maastricht. Waar Coppens het doel moet verdedigen, moet de 26-jarige Hikspoors het doel van de tegenstander vinden. De aanvaller, afkomstig uit de PSV-jeugd, stapt van het Tsjechische FK Varnsdorf op amateurbasis over naar MVV. Voor zijn Tsjechische avontuur speelde hij voor Helmond Sport.

Vink en Brouwers zijn allebei middenvelder, die beiden voor één seizoen getekend hebben bij MVV. De twintigjarige Vink kwam via NEC bij Vitesse terecht, waar hij op 26 augustus 2011 tegen Ajax debuteerde in de hoofdmacht. De middenvelder speelde 2 interlands voor het Nederlands Beloftenelftal. De 26-jarige Brouwers speelde in zijn loopbaan achtereenvolgens voor Patro Maasmechelen, KBHZ, KRC Genk, KVSK United en Lommel United. Voor laatstgenoemde club speelde hij vijf seizoenen. Hij kwam ook twee seizoenen uit voor Helmond Sport (vijftien treffers).

gerelateerd