AZ-spits Jóhannsson: "Wil topscorer Eredivisie worden"

4 augustus 2014, 15:16

Aron Jóhannsson heeft grootse plannen voor het komende seizoen. De spits van AZ onderging half juli een operatie aan zijn enkel, maar hoopt snel weer op het veld te staan én doelpunten te maken. "Het gaat nu elke dag weer wat beter met me. De operatie is goed gegaan. Dat geldt nu voor het herstelproces. Ik lig op koers", zegt de Amerikaanse WK-ganger op de website van de Alkmaarse club.

Jóhannsson liet zich na het WK opereren omdat hij al geruime tijd last had van zijn gewricht. Hij miste door de ingreep vrijwel de complete voorbereiding op het seizoen, maar hoopt snel weer te kunnen spelen. "Ik kan nu nog moeilijk inschatten wanneer ik weer speelklaar ben. Als het aan mij zou liggen, zou dat bij de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles al zo zijn. Of in ieder geval bij de tweede, thuis tegen Ajax. Dat is voor ons de grootste wedstrijd van het jaar. We moeten afwachten of dat realistisch is. Ik doe mijn best."

De 23-jarige Jóhannsson was vorig seizoen clubtopscorer van AZ met zeventien doelpunten, de komende jaargang wil hij meer. "Dit seizoen wil ik topscorer van de Eredivisie worden. Daar ga ik volledig voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen