Verkoelen terug naar Nederland: "Enorm blij met deze kans"

4 augustus 2014, 11:34

Na een half jaar bij het Duitse Sportfreunde Siegen keert Maikel Verkoelen terug op de Nederlandse velden. De 22-jarige verdediger, afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV, heeft overeenstemming bereikt met RKC Waalwijk. Hij heeft een contract voor twee seizoenen getekend, met optie voor nog een jaar.

"Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ik ben enorm blij met de kans die ik krijg bij RKC Waalwijk", zegt Verkoelen, die door PSV in het seizoen 2012/2013 verhuurd was aan FC Eindhoven. In januari 2014 trok hij naar Siegen. "Er waren meerdere clubs in Duitsland die interesse toonden, maar ik wilde graag in Nederland verder aan mijn carrière bouwen. RKC Waalwijk toonde serieuze interesse en na een zeer positieve stageperiode waarbij ik door de staf, spelersgroep en de club zeer goed ben opgevangen zijn we er gelukkig uitgekomen. Ik ga deze geboden kans met beide handen aangrijpen en er alles aan doen om succesvol te zijn voor RKC."

RKC-directeur Remco Oversier denkt met Verkoelen een goede aanwinst te hebben gevonden. "We moeten met ons beperkte budget erg scherp zijn op de spelers die we contracteren. We zijn echt op zoek naar spelers die niet alleen als speler, maar ook als mens goed passen bij de cultuur van RKC Waalwijk. Maikel heeft tijdens zijn proefperiode een uitstekende indruk achtergelaten. In een korte tijd is hij al helemaal geïntegreerd in de club. Maikel is daarnaast een speler met enorm veel potentie, waar we veel plezier aan gaan beleven."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen