'RKC Waalwijk hoopt op ADO-huurling en oude bekende'

'RKC Waalwijk hoopt op ADO-huurling en oude bekende'

4 augustus 2014 – Bij RKC Waalwijk is men naarstig op zoek naar versterkingen. Na de degradatie uit de Eredivisie zijn veel spelers vertrokken en om die reden heeft de nieuwe coach Martin Koopman zijn selectie nog lang niet rond. Als mogelijke versterkingen zijn nu Malcolm Esajas en Toni Varela in beeld, meldt het Brabants Dagblad.

Volgens de regionale krant hoopt RKC Waalwijk op een snel akkoord met Esajas, die gehuurd kan worden van ADO Den Haag. De 28-jarige aanvaller speelde eerder jaren voor MVV en stapte in de zomer van 2013 over naar ADO, waar hij voor twee jaar tekende. In zijn eerste seizoen in Den Haag kwam hij weinig aan spelen toe. RKC hoopt Esajas op tijd binnen te hebben voor de eerste competitiewedstrijd, vrijdag tegen Roda JC.

Een andere beoogde aanwinst, Toni Varela, is een oude bekende. De verdediger uit Kaapverdië stond tussen 2007 en 2011 al onder contract in het Mandemakers Stadion. Daarna kwam de international uit voor Sparta, FC Dordrecht en het Griekse Levadiakos. Onduidelijk is of hij interesse heeft in een terugkeer naar RKC.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020

  3. dinsdag 7 april 2020