Verhuur aan Manchester City lonkt voor Lampard

Ger
1 augustus 2014, 21:41

Frank Lampard is dit seizoen vermoedelijk alsnog te bewonderen in de Premier League. De middenvelder gaat volgens The Guardian op huurbasis aan de slag bij Manchester City. De transfervrije Lampard vertrok deze zomer bij Chelsea en tekende een contract bij New York City FC. De nieuwe voetbaljaargang in de Verenigde Staten gaat echter pas in maart 2015 van start.

Om de komende maanden toch competitieduels te kunnen spelen, is een verhuur een logische optie. In een eerder stadium versterkte New York City zich al met David Villa. De Spaanse aanvaller komt de komende periode op huurbasis uit voor Melbourne City. De Australische club is evenals New York City deels in handen van Manchester City. De 36-jarige Lampard kon ook naar Melbourne City én het Engelse Queens Park Rangers, maar geeft zijn voorkeur aan een avontuur bij de club uit Manchester.

Als de overgang er daadwerkelijk gaat komen, zal het voor de supporters van Chelsea even wennen zijn om de routinier in een ander shirt te zien. Lampard kwam in totaal dertien seizoenen voor de Londenaren uit. Daarvoor speelde de 106-voudig international van Engeland geruime tijd voor West Ham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen