Boulahrouz hoopt op negentig minuten in return

31 juli 2014, 00:00   Bijgewerkt: 30 juli 2014, 23:37

Als invaller maakte Khalid Boulahrouz tegen Besiktas zijn officiële debuut voor Feyenoord. De ervaren verdediger was, omdat hij niet de volledige voorbereiding meegemaakt had, niet fit genoeg om in de basis te beginnen. Boulahrouz speelde een half uur, hij kwam in de 61ste minuut in het veld voor Ruben Schaken.

Boulahrouz is blij met zijn invalbeurt tegen de Besiktas. "Conditioneel gaat het steeds beter", zei hij na afloop van het duel tegen FCUpdate.nl. "Dit zijn de minuten die je in de benen wilt hebben. Het gaat de goede kant op."

De verdediger, transfervrij overgekomen van Brondby IF, hoopt volgende week in Istanbul fit genoeg te zijn voor een basisplaats. "Daar gaan we vanuit, ja. Maar dat zien we dan wel, dat is iets voor volgende week."

In Turkije heeft Feyenoord, na de 1-2 nederlaag in de Kuip, een klein wonder nodig om door te gaan in de CL. "Vooraf wisten we dat Besiktas een ploeg was waarvan we niet hoefden te verliezen. Dat is ook gebleken. Dit was een zure nederlaag, maar ons late doelpunt geeft hoop. We zijn zeker niet kansloos", denkt Boulahrouz.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen