Bengtsson komt niet meer in plannen Schreuder voor

30 juli 2014, 11:18

Rasmus Bengtsson drukt te veel op de loonlijst van FC Twente en mag omwille hiervan op zoek naar een andere werkgever. De Zweedse verdediger, afgelopen seizoen aanvoerder bij de Tukkers, komt al niet meer voor in de plannen van coach Alfred Schreuder.

"Rasmus heeft aan het einde van het vorige seizoen gezegd dat hij zijn contract niet wilde verlengen en wel oren had naar een andere club. Dat is zijn goed recht, maar sindsdien plan ik niet meer met hem richting de nieuwe competitie", sprak Schreuder tegen Voetbal International. "Bij FC Twente hebben we het beleid dat we het kapitaal op het veld hebben staan in de vorm van jonge talenten die we beter willen maken. Lachman voldoet volledig aan dat profiel", zegt de coach over de vervanger van de 27-jarige Bengtsson, die in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Sporting Lissabon ontbrak vanwege ziekte.

Twente hoopt ondertussen dat het spits Luc Castaignos kan slijten aan Swansea City, dat Wilfried Bony wellicht aan Liverpool verkoopt. De Tukkers hebben met de club uit Wales al een akkoord bereikt over een transfersom van 8,5 miljoen euro.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen