Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hutchinson: "Leuk om Rutten weer tegen te komen"

Hutchinson: "Leuk om Rutten weer tegen te komen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 juli 2014 – Atiba Hutchinson is voor even terug in Nederland. De Canadese middenvelder speelt woensdag met Besiktas in de derde Champions League-voorronde tegen Feyenoord. Tussen 2010 en 2013 voetbalde Hutchinson in Eindhoven voor PSV.

Bij PSV had Hutchinson ruim anderhalf jaar te maken met Fred Rutten, de huidige coach van Feyenoord. Hij bewaart warme herinneringen aan de oefenmeester. "Hij heeft mij naar Nederland gehaald, daar ben ik hem nog dankbaar voor", zegt Hutchinson op Feyenoord.nl. "Hij is met name goed in het werken met jonge spelers, ik heb veel van hem geleerd. Het is leuk om hem nu op dit podium weer tegen te komen."

Hutchinson verwacht geen makkelijke wedstrijd voor Besiktas. "Beide teams hebben lang uitgekeken naar dit moment. We hebben beelden van Feyenoord bekeken en zijn goed voorbereid. We hebben een goede voorbereiding achter de rug en zijn er klaar voor om het tegen Feyenoord op te nemen." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd