Drogba: "Ik wil winnen en prijzen pakken met Chelsea"

29 juli 2014, 17:20

"Het is geweldig om terug te zijn, een heerlijk gevoel", reageert Didier Drogba op zijn terugkeer bij Chelsea. De 36-jarige Ivoriaanse spits tekende eind vorige week een contract voor één seizoen op Stamford Bridge, waar hij twee jaar geleden na het veroveren van de Champions League vertrok.

Drogba benadrukt dat hij niet is teruggekeerd om rustig af te bouwen in Londen. "Mensen weten dat ik hier niet alleen maar ben om te lachen, ik wil winnen en prijzen pakken", stelt de Ivoriaan op de officiële website van Chelsea. "We hebben een jonge ploeg, maar om de beste resultaten te boeken, moet je jezelf pushen."

Chelsea versterkte zich deze zomer met Cesc Fabregas, Diego Costa en Filipe Luis. Drogba: "Het was voor ons heel belangrijk om deze spelers te kopen. Het zijn uitstekende versterkingen. Zij zijn allemaal goede spelers en ik hoop dat zij hun talent en ervaring op het team kunnen overbrengen."

Ondanks de vele investeringen dateert de laatste landstitel van Chelsea van het seizoen 2009/2010. "Een lange periode en dus wil ik kampioen worden met deze club. Het geeft een fantastisch gevoel om de Premier League-beker omhoog te mogen houden", vervolgt Drogba. Hij verwacht een spannende titelrace. "Net als de laatste paar jaar. Alle grote clubs zullen tot het einde meedoen om het kampioenschap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen