Van Moorsel bij NEC: "Er is maar één doel: promoveren"

27 juli 2014, 09:27

Na een seizoen op huurbasis bij eredivisionist SC Cambuur doet Paco van Moorsel een stapje terug, hij speelt de komende jaargang in de Jupiler League met NEC. De middenvelder, eigendom van FC Groningen, is desondanks blij met zijn overstap naar de Nijmeegse club en begint vol ambitie aan het seizoen.

"Dit is een mooie club. Jammer dat ze nu Jupiler League spelen, dat moeten we snel weer rechtzetten. Er is maar één duidelijk doel:  promoveren", is de duidelijke taal van de Brabander bij Omroep Gelderland.

De overstap van Van Moorsel werd zaterdag afgerond, later die dag maakte hij al zijn debuut voor de club. Hij deed mee in een oefenpotje tegen Real Sociedad (0-1), zonder dat hij zijn medespelers kende. "Het was snel rond, dus ik kon meteen mijn debuut maken. Lastig, want ik heb nog geen minuut met de jongens gemaakt en Sociedad zakte in en wachtte af. Ik ben van origine een nummer tien, maar kan ook op de andere posities spelen op het middenveld. Het is de bedoeling om te domineren en veel de bal te hebben, daar pas ik wel in."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen