PSV hoopt op Rekik en Defour: "Kunnen vijf miljoen uitgeven"

26 juli 2014, 13:00

PSV hengelde deze transferzomer Luuk de Jong binnen voor 5,5 miljoen euro en hoopt ook Steven Defour en Karim Rekik aan te trekken. Maar Defour zullen de Eindhovenaren flink in de buidel moeten tasten, FC Porto vraagt acht miljoen euro voor de middenvelder.

"Als mensen denken dat wij deze zomer even met de geldbuidel kunnen rammelen, komen ze bedrogen uit", vertelt technisch manager Marcel Brands in het Eindhovens Dagblad. "We hebben intern met elkaar afgesproken dat we ongeveer 5 miljoen kunnen uitgeven en dat inkomende transferinkomsten mogen worden geherinvesteerd. Tel daar de koop van Luuk de Jong af en je weet dat het nu onmogelijk is om de vraagprijs voor Steven Defour te betalen."

De beleidsbepaler hoopt desondanks nog op de komst van de middenvelder. "Ik geef het niet op, we hebben aangegeven dat we hem graag willen hebben. Datzelfde geldt voor Karim Rekik. We hebben binnen PSV samen besloten dat we voor hem gaan, ook het aantrekken van de tweede centrale verdediger hangt af van zijn komst. Komt Rekik straks terug, dan hebben we waarschijnlijk een voorkeur voor een rechtsbenige speler."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen