Bosschaart wordt trainer van Feyenoord Soccer Schools

25 juli 2014, 16:22

Pascal Bosschaart gaat aan de slag voor de club waar hij als voetballer zijn opleiding genoot en later twee jaar in het eerste elftal speelde. De voormalig middenvelder (34) is vanaf 1 augustus als trainer verbonden aan de Feyenoord Soccer Schools, meldt hij op de website van zijn management.

De Feyenoord Socces Schools verzorgen clinics, trainingen en voetbalkampen in binnen- en buitenland. Bosschaart vindt het mooi dat hij op die manier verbonden is met de club. "Ik kijk er enorm naar uit en natuurlijk is dit prachtig om te mogen doen voor Feyenoord. Eigenlijk voelt het wel een beetje als thuiskomen."

Het zijn voor Bosschaart zijn eerste stappen in het trainingsvak. "Het lijkt me erg leuk om met gemotiveerde talenten bezig te zijn. Als je ziet dat je spelertjes beter kan maken en de trainingen dus hun vruchten afwerpen, is dat extra motiverend. Ik heb mijn Trainer/Coach II en –III-papieren al gehaald", zegt de Rotterdammer, die als voetballer actief blijft bij IJsselmeervogels. "Namens Feyenoord clinics geven in Nederland en in het buitenland is natuurlijk erg leuk. In mijn periode als voetballer heb ik best wel veel gezien en ervaring opgedaan. Ik heb onder goede, maar ook minder goede trainers mogen voetballen. Het positieve zal ik proberen over te brengen op de jeugd en wellicht zal ik de ervaring die ik nu als jeugdtrainer op ga doen, in de toekomst kunnen gebruiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen