Plet weer belangrijk voor Zulte Waregem in Europa

24 juli 2014, 21:55

Een week nadat hij het winnende doelpunt maakte in de heenwedstrijd, heeft Glynor Plet ook in de return tussen Zulte Waregem en de Poolse bekerwinnaar Zawisza Bydgoszcz zijn waarde bewezen voor de Belgische club. In Polen opende de oud-spits van onder meer Heracles Almelo en FC Twente al na één minuut de score.

Plet trof al na twintig seconden doel, na een prima pass van teamgenoot Chuks Aneke. Door die treffer zat Zulte Waregem meteen op rozen, want het had de heenwedstrijd met 2-1 gewonnen. Aneke zorgde na rust voor de definitieve beslissing door 0-2 te maken en hoewel de thuisploeg daarna nog terugkwam tot 1-2, werd de wedstrijd geen moment spannend. Dat kwam ook omdat Bydgoszcz-speler Bernardo Vasconcelos, in het verleden actief voor RKC Waalwijk, halverwege de tweede helft tegen een domme rode kaart aanliep. Met elf tegen tien maakten de Belgen er nog 1-3 van, via Ólafur Ingi Skúlason.

In de volgende voorronde van de Europa League speelt Zulte Waregem tegen FC Shakhtyor Salihorsk, uit Wit-Rusland. Die ploeg rekende donderdag met ruime cijfers af met het Noord-Ierse Derry City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen