Anastasiou haalt "groot talent" Bouy naar Panathinaikos

24 juli 2014, 16:51

Ouasim Bouy hoopt zijn loopbaan bij Panathinaikos nieuw leven in te blazen. De 21-jarige middenvelder, die zijn opleiding genoot bij Ajax, wordt door de Grieken gehuurd van Juventus. Trainer Yannis Anastasiou laat donderdag tegenover Voetbal International weten dat de overgang zijn voltooiing nadert. "Een groot talent, die met zijn creativiteit, loopvermogen en inzicht een versterking voor het middenveld is", aldus Anastasiou.

"Ouasim heeft nog niet getekend, maar in een gesprek heeft hij laten weten graag voor ons te spelen. En ook Juventus is akkoord. Ik verwacht dat het vandaag of morgen definitief rondkomt."

Bouy keerde deze zomer gedesillusioneerd terug bij Juventus, na een half jaar verhuurd te zijn geweest aan Hamburger SV. In Hamburg speelde Bouy slechts vier wedstrijden. "Daarover maak ik me geen zorgen", reageert Anastasiou. "Een jaar geleden heeft Panathinaikos bewust gekozen verder te gaan met veel jonge talenten plus enkele ervaren spelers die bij hun vorige club weinig aan voetballen toekwamen. Dat heeft prima uitgepakt."

Panathinaikos werd afgelopen seizoen tweede in Griekenland en legde tevens beslag op de beker. Als vice-kampioen van Griekenland komt de ploeg van Anastasiou uit in de derde voorronde van de Champions League. Het Belgische Standard Luik is daarin de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen