'Leeglopend NEC wil transfervrije Biemans aantrekken'

23 juli 2014, 16:46

Na de degradatie uit de Eredivisie zal de selectie van NEC er komend seizoen heel anders uit komen te zien. De club uit Nijmegen ziet veel spelers versterken is daarnaast op zoek naar niet al te dure versterkingen. De Nijmegenaren zouden heil zien in de komst van verdediger Bart Biemans. Dat meldt Omroep Gelderland.

Biemans, 26 jaar oud, stond het afgelopen seizoen op de loonlijst bij Roda JC, dat ook naar de Jupiler League degradeerde. NEC wil met de Belg een gat in het centrum van de defensie opvullen, aangezien Rens van Eijden en Tobias Haitz uit Nijmegen lijken te vertrekken. Biemans was dinsdagavond al toeschouwer bij het oefenduel tussen NEC en OFI Kreta.

De Nijmeegse club is nog altijd in afwachting van de voltooiing van de transfer van Victor Pálsson naar Sturm Graz. De IJslandse middenvelder bereikte zelf al een akkoord met de Oostenrijkse club. "Het wachten is nog op een transfer van één van hun spelers", verduidelijkt NEC-directeur Bart van Ingen. "Pas dan is het definitief."

Naast Van Eijden, Haitz en Pálsson staan ook Lasse Nielsen, Søren Rieks, Samuel Stefánik en Michael Higdon in de etalage bij NEC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen