'Rol Dorda bij FC Utrecht na half jaar al uitgespeeld'

21 juli 2014, 11:01   Bijgewerkt: 21 juli 2014, 12:15

FC Utrecht lijkt na een half jaar al spijt te hebben van de komst van Christian Dorda. De rol van de Duitse linkervleugelverdediger is uitgespeeld, meldt FOX Sports. Trainer Rob Alflen zou in gesprek met de zender hebben laten weten dat hij Dorda niet meer nodig heeft. De verdediger behoorde al niet tot de selectie voor de oefenwedstrijd tegen Dundee United en ging ook niet mee op trainingskamp naar Zeeland.

FC Utrecht nam Dorda in januari van dit jaar over van Heracles Almelo, waar de Duitser geen vaste basisplaats had. Het vertrek van Dave Bulthuis naar 1.FC Nürnberg, eerder deze zomer, leek de kansen van de 25-jarige Dorda op speelminuten in Utrecht te vergroten, maar coach Alflen geeft de voorkeur aan andere spelers. Het contract van de voormalig Heraclied in de Galgenwaard loopt nog één jaar door, tot de zomer van 2015.

Tegen Dundee vormden Mark van der Maarel, Ramon Leeuwin, Kai Heerings en Yannick Cortie de defensie van FC Utrecht. Na rust kwam Christian Kum, overgekomen van sc Heerenveen, in de ploeg voor Cortie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen