Nedved haalt uit naar 'klein kind' Chiellini

20 juli 2014, 11:50

Pavel Nedved heeft zich gestoord aan het gedrag van Giorgio Chiellini, nadat laatstgenoemde in de WK-wedstrijd tussen Italië en Uruguay was gebeten door Luis Suarez. De houding van de Tsjech is opmerkelijk, aangezien hij deel uitmaakt van de staf van Juventus, de club waar Chiellini onder contract staat.

"Ik was heel boos op Chiellini vanwege zijn reactie. Hij gedroeg zich als een klein kind met het laten zien van de bijtafdruk aan de scheidsrechter", spreekt Nedved duidelijke taal in het Tsjechische Denik Sport. "Ik zal er binnenkort ook met hem over praten. Gelukkig heeft Giorgio zich in de dagen daarna wel intelligent getoond, door de FIFA te vragen om de schorsing van Suarez te reduceren."

Suarez moet vanwege zijn beet aan Chiellini vier maanden en negen wedstrijden brommen. Desondanks maakte de oud-Ajacied vorige week een megatransfer van Liverpool naar FC Barcelona. Nedved: "Suarez is een geweldige speler en als het had gekund, had ik hem meteen naar Juventus gehaald. Sterker nog, twee jaar geleden was hij bijna van ons geweest. Hij is een kampioen. Punt. Ik ben ook voetballer geweest en weet dus hoe het werkt met die kleine driftbuitjes."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen