AZ zoekt alleen nog een spits; Luijckx traint mee

16 juli 2014, 17:50

AZ is naarstig op zoek naar een spits. De selectie van de Alkmaarders is verder rond voor komend seizoen. "Als we die ene positie hebben ingevuld, zijn we in principe klaar", vertelt technisch directeur Earnest Stewart aan FOX Sports.

Stewart wil geen naam prijsgeven, maar geeft wel toe dat het geen aanvaller in de categorie-Bas Dost is. "Dat lijkt me niet haalbaar. We hebben met Aron Jóhannsson een spits in huis over wie we absoluut tevreden zijn. Daar zoeken we iemand bij om de concurrentie aan te gaan."

Dat wordt in ieder geval niet Denni Avdic. De Zweed mag vertrekken in Alkmaar. De club van trainer Marco van Basten verkoopt de spits het liefst, maar een verhuurperiode is bespreekbaar.

Op het trainingsveld van AZ verscheen woensdag een oude bekende. De transfervrije Kees Luijckx trainde mee met de beloften van de Alkmaarders. De verdediger hoeft echter niet op een contract te rekenen. "Anders lieten we hem wel met het eerste elftal meetrainen. Hij houdt hier zijn conditie op peil, meer niet. Zie het als een geste naar een oud-voetballer van ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen