Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Twente strikt Deens international Kusk

FC Twente strikt Deens international Kusk

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 juli 2014 – FC Twente heeft slechts één week nodig gehad om een opvolger voor de naar Southampton vertrokken Dusan Tadic te vinden. Kasper Kusk (foto, rechts) tekende dinsdag een contract voor vier seizoenen in de Grolsch Veste, met de optie voor nog een jaar. De 22-jarige Deense aanvaller wordt overgenomen van Aalborg BK.

Kusk hoorde voor het eerst via FC Twente-verdediger en landgenoot Andreas Bjelland van de Enschedese club. "Toen we bij het nationale elftal van Denemarken waren, vertelde hij mij dat de trainer van FC Twente naar mij had geïnformeerd", zegt de Deens international op de officiële website van zijn nieuwe werkgever. "Hij heeft mij ook veel verteld over de spelopvatting van de club; verzorgd voetbal en goed positiespel. Dat sluit goed aan bij het spel waar ik van hou en wat ik ook gewend ben vanuit mijn tijd bij Aalborg en het nationale elftal."

"Voor mijn gevoel kom ik nu terecht bij een van de grootste clubs van Nederland. Ik hoop het komende seizoen veel speelminuten te maken. Ik heb al een paar keer met de trainer Alfred Schreuder gesproken en daardoor heb ik ook een goed beeld van wat ze hier met mij van plan zijn. Voor mij is het belangrijkste dat ik me de komende jaren kan ontwikkelen als speler. Ik heb gezien dat Andreas de afgelopen twee jaar ook beter is geworden, dus ik ben hier op de goede plek."

Schreuder vult aan: "Kasper is een speler die past binnen onze visie, een jongen met een mooie leeftijd en bovendien International. Het is een aanvaller met specifieke kwaliteiten. Zo is hij bijvoorbeeld erg goed in de kleine ruimte. Uit een gesprek dat we met hem hadden, werd al snel duidelijk dat hij ook als persoon goed bij FC Twente past. Het plan dat we met hem voor ogen hebben, sprak hem ook aan. Daarom zijn we blij dat we hem aan de selectie hebben kunnen toevoegen." Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd