Suarez: "Spelen in Spanje al mijn hele leven een droom"

Ger
11 juli 2014, 14:39

Luis Suarez kijkt uit om voor FC Barcelona te gaan spelen. De spits tekent komende week een vijfjarig contract bij de Catalaanse grootmacht. Zijn transfer heeft Suarez vooral te danken aan het afgelopen seizoen, waarin hij 31 keer scoorde voor Liverpool.

De oud-Ajacied zegt de Engelse club met pijn in het hart te verlaten. "Het valt me zwaar om bij Liverpool te vertrekken voor een nieuwe uitdaging in Spanje. Ik ben met mijn familie verliefd geworden op deze club en stad", aldus Suarez op de website van Liverpool. "Maar vooral de fans waren fantastisch. Ze zijn me altijd blijven steunen en dat zal ik nooit vergeten. Ik hoop dat iedereen kan begrijpen waarom ik deze beslissing heb genomen. De club heeft alles gedaan om me te laten blijven, maar spelen en leven in Spanje, waar de familie van mijn vrouw woont, is mijn hele leven al een droom. Ik denk dat dit het juiste moment is om te vertrekken."

"Ik wens manager Brendan Rodgers en het team het allerbeste", vervolgt de Uruguayaan. "De club is in goede handen en ik weet zeker dat ook volgend seizoen weer succesvol zal zijn. Ik ben trots dat ik een rol heb kunnen spelen in de terugkeer van Liverpool bij de top in de Premier League en het afdwingen van kwalificatie voor de Champions League."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen