Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vossen: "Blijkbaar ben ik maar een nummer bij Genk"

Vossen: "Blijkbaar ben ik maar een nummer bij Genk"

Zet in op een voetbalwedstrijd en krijg tot €50,00 welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 juli 2014 – Jelle Vossen baalt dat Racing Genk tot twee keer toe niet heeft willen meewerken aan een transfer van de spits. Zowel een bod van Rubin Kazan als Middlesbrough werd door de Belgische club naar de prullenbak verwezen. Vossen hoopt dat hij deze transferperiode niettemin alsnog kan vertrekken.

"Genk geeft de indruk dat het hen enkel om het geld te doen is. Ik had toch op meer respect gehoopt na alles wat ik voor de club gedaan heb. Maar blijkbaar ben ik maar een nummer en dat is geen prettig gevoel", zegt Vossen (25) in de Belgische kranten. "In de winterstop heeft Rubin Kazan zeven miljoen euro plus bonussen geboden. Genk is daar niet op ingegaan. Ik heb dat geslikt en heb mijn goede wil getoond. Maar er is toen wel afgesproken dat Genk in de zomer niet moeilijk zou doen als er een fatsoenlijk bod voor mij zou komen."

"Het moment om te vertrekken is gekomen, rekening houdend met mijn leeftijd. Ik zie het ideale plaatje zo voor mij: ze gunnen me een mooie transfer en laten me vertrekken door de grote poort. Maar blijkbaar is me dat niet gegund", verzucht Vossen. "Ik wil niet, zoals velen voor mij, met ruzie uit Genk vertrekken. Maar het is wel tijd dat ik aan mezelf denk. Zoals de kaarten nu liggen, is geld voor hen zo belangrijk dat ze daar de ambities van een van hun spelers voor willen fnuiken. Ik wacht nu af, maar ik hoop dat dit verhaal snel een positieve wending krijgt. Want op deze manier kan het niet verder."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd