Drenthe: "Terugkeer naar Nederland geen schande"

Ger
11 juli 2014, 09:17

Royston Drenthe moet na een jaar bij Reading uitkijken naar een andere werkgever. De Rotterdammer drukt bij de Engelse club met zijn flinke salaris te zwaar op de begroting. Hij ziet deze zomer een terugkeer naar de Eredivisie wel zitten.

"Ik ben gehaald door een Russische eigenaar, hij is vertrokken en om een lang verhaal kort te maken zit Reading nu opgescheept met mijn salaris. Zo lang er geen nieuwe eigenaar of een andere oplossing is, zal Reading mij niet kunnen veroorloven", zegt Drenthe tegen Helden Online. "Nu ben ik in deze situatie dus eigenlijk de zondebok geworden bij de club, daar kan ik mee leven. Het bestuur is duidelijk geweest."

Het liefst keert de oud-Feyenoorder terug op het oude nest. "Een terugkeer naar Feyenoord of überhaupt naar Nederland zou ik never zien als een schande. De Nederlandse competitie is, in vergelijking tot waar ik heb gespeeld rustig en de mensen zijn nuchter. Dat is een 'main reason' waarom ik terug zou keren naar Nederland. En vooral omdat Rotterdam mijn basis is, ik het fijn vind om lekker thuis te zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen