Ajax: WK-gangers missen JC Schaal en Vitesse-thuis

Ajax: WK-gangers missen JC Schaal en Vitesse-thuis

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 juli 2014 – Ajax heeft momenteel drie spelers bij het Nederlands elftal rondlopen op het WK, waar Oranje zaterdag de troostfinale tegen Brazilië speelt. Na deze wedstrijd keert de Nederlandse selectie huiswaarts. Ajax geeft internationals Jasper Cillessen, Daley Blind en Joël Veltman drie weken vakantie, na terugkomst in eigen land.

Op 4 augustus zullen de Ajacieden zich weer melden op De Toekomst. Deze maatregel houdt in dat Ajax het drietal spelers niet alleen de voorbereiding op het komende seizoen moet missen, maar ook de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen bekerwinnaar PEC Zwolle, die op 3 augustus gespeeld wordt.

Voor Cillessen, Blind en Veltman geldt dat ze enige tijd nodig hebben om weer naar volledige wedstrijdfitheid toe te werken. Derhalve moeten ze ook de thuiswedstrijd tegen Vitesse van 10 augustus aan zich voorbij laten gaan.

Reacties

gerelateerd