Prandelli wil op prijzenjacht met 'belangrijke Sneijder'

8 juli 2014, 14:28

Cesare Prandelli werd afgelopen week door Galatasaray aangesteld als opvolger van zijn landgenoot Roberto Mancini. Aan de keuze om bij de Turkse grootmacht aan de slag te gaan lagen pure voetbalredenen ten grondslag, zo geeft de Italiaan aan tijdens zijn presentatie.

De 56-jarige oefenmeester werd dinsdag officieel gepresenteerd door Cimbom en sprak tijdens een persconferentie dat hij op prijzenjacht wil met de club waar Wesley Sneijder onder contract staat. "Mijn besluit is puur tot stand gekomen vanuit sportieve drijfveren. Ik wil hier een winnend project creëren. De club heeft een zeer rijke historie en een rooskleurige toekomst, met goed en effectief voetbal."

"Alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking zijn aanwezig", geeft Prandelli aan. "De president vertelde mij dat hij een vierde ster (voor 20 landstitels, red.) wil toevoegen aan het logo van de club. Dat geeft aan dat de club ambitie heeft", stelt de Italiaan, die twee weken geleden zijn biezen pakte als bondscoach van Italië, na de eliminatie op het WK.

Prandelli ziet een belangrijke rol weggelegd voor Sneijder: "Hij is een van de belangrijkste spelers van het Nederlands elftal en zal dit ook zijn voor Galatasaray."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen