Cambuur verliest Van der Laan aan Groningen: "Goed bedrag"

5 juli 2014, 09:35

Martijn van der Laan gaat zijn loopbaan vervolgen bij FC Groningen. SC Cambuur laat de centrale verdediger gaan na een niet te weigeren bod, zo zegt technisch directeur Gerald van den Belt. Van der Laan speelde in het verleden ook al voor Groningen. 

"We konden het voor dit bedrag niet weigeren, ook niet richting de speler", zegt Van den Belt in het Friesch Dagblad. Groningen hengelde al lang naar de verdediger, maar heeft nu eindelijk beet. "Ik verwacht dat het rondkomt", zegt technisch manager Marcel Keizer van Cambuur. "Het is zijn oude club en hij kan zich sportief verbeteren. We willen het zo snel mogelijk afronden. Dat is het beste voor beide partijen. Dit is een goed bedrag, dat we gedeeltelijk willen investeren in het op peil brengen van de selectie."

Van der Laan zegt er zelf wel uit te komen met Groningen. "Het is nog niet officieel bevestigd, maar de clubs zijn het eens. Dan is het snel rond", aldus de verdediger, die in 2008 moest vertrekken bij de Trots van het Noorden. "Ik wil doorgroeien en laten zien dat de club het bij het verkeerde eind had. Het is een iets grotere club dan Cambuur, die ook Europees voetbal speelt. Deze stap is goed voor mijn carrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen