Ajax bindt talent met 'pure snelheid' tot medio 2017

3 juli 2014, 15:07

Ajax is erin geslaagd om Sheraldo Becker langer te contracteren. De club heeft overeenstemming bereikt met de aanvaller over een contract dat een looptijd tot de zomer van 2017 heeft. Dat melden de Ajacieden via de officiële kanalen.

De geboren Amsterdammer maakt sinds 2004 deel uit van de jeugdacademie van Ajax. De negentienjarige aanvaller kwam afgelopen seizoen tot veertien optredens voor Jong Ajax, waarin hij het net één keer wist te vinden. Becker is gelukkig met zijn tweede Ajax-verbintenis, zo geeft hij aan: "Net als drie jaar geleden bij mijn eerste contract ben ik ontzettend blij. Dit is echt een beloning voor mij. Nu moet ik bij Jong Ajax laten zien dat ik de beste ben en mijn voeten moeten laten spreken."

Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, is zeer te spreken over de jongeling: "Sheraldo bezit een kwaliteit die niet heel veel aanwezig is in de selectie of bij de beloften. Hij heeft pure snelheid. Nu moet hij dat wapen verder uitbouwen, beter worden en dan kunnen we veel plezier aan hem beleven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen