Finnbogason: "Trots op mijn transfer naar Real Sociedad"

3 juli 2014, 12:29

Alfred Finnbogason is gearriveerd in San Sebastián, waar hij voor Real Sociedad gaat spelen. De topscorer van de Eredivisie komt over van sc Heerenveen en kan niet wachten om zijn wedstrijden in Anoeta af te gaan werken. "Ik voel me zeer goed en ben trots op mijn overstap naar Real Sociedad."

"Het is een club met een geweldige historie. Ik hoop dat ik het team kan helpen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen", zegt Finnbogason op het digitale thuis van Sociedad. "Het is een warme familieclub, dat zie je meteen. Het is geweldig om deel uit te maken van een team met fantastische spelers. Ik sta te trappelen om hier te trainen en wedstrijden te spelen."

Loren Juarros, sportief directeur bij Sociedad, sprak vol lof over de IJslandse goalgetter. "Het is een speler waar doelpunten gegarandeerd zijn. Hij heeft zich bewezen in de Nederlandse competitie en heeft ervaring op internationaal niveau, met IJsland."

De 25-jarige Finnbogason tekent voor vier jaar bij de club uit de Primera División. In zijn periode bij sc Heerenveen scoorde hij 59 doelpunten in 70 optredens.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen