Kwakman: "Duidelijk dat het niet helemaal een match was"

3 juli 2014, 11:14

Kees Kwakman heeft gekozen voor een avontuur in Zuid-Afrika, waar hij voor Bidvest Wits gaat spelen. De verdediger annex middenvelder wilde zijn heil graag elders zoeken, aangezien hij niet te spreken was over zijn situatie bij NAC Breda.

"Dat het niet helemaal een match was, mag duidelijk zijn", sprak Kwakman tegen Omroep Brabant over zijn relatie met trainer Nebojsa Gudelj en de rest van de technische staf. "Ik heb eigenlijk weinig problemen met hen gehad. Het is weleens dat er een klik niet is of dat er iets ontbreekt. Dat was een beetje het geval. Soms loopt het niet zoals je van te voren had bedacht", aldus de speler uit Purmerend.

"Het doet wel een beetje pijn, want NAC is toch mijn club geworden in Nederland. Deze club zit in mijn hart. Maar goed, ik ga door de voordeur weg", vervolgt Kwakman, die denkt dat het zo beter is: "Ik denk dat ik nog steeds een bruikbare speler voor NAC ben, maar je moet af en toe ook aan jezelf denken. Uiteindelijk had ik voor mezelf de conclusie getrokken dat ik iets anders moest zoeken. NAC heeft zich netjes opgesteld en meegewerkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen