Drenthe krijgt slecht nieuws: "Ik wil blijven, maar moet weg"

3 juli 2014, 11:05

Slecht nieuws voor Royston Drenthe. De Nederlander heeft van de clubleiding van Reading FC te horen gekregen dat er geen toekomst voor hem is weggelegd bij The Royals. Dat heeft de voormalig Feyenoorder via zijn Instagram account aangegeven.

De 27-jarige Drenthe is veroordeeld tot het trainen met de beloften, zo geeft hij aan. Hij is niet met de eerste selectie meegegaan op trainingskamp naar Champneys. Op zijn Instagram zei Drenthe dat het vertrek noodgedwongen is en dat hij het graag anders had gezien: "Ik wil blijven, maar ik moet vertrekken."

De middenvelder kreeg via het sociale medium de vraag of het te maken heeft met zijn salaris, waarop hij als volgt reageerde: "Ik denk het wel. Ze hebben mijn zaakwaarnemer verteld dat ze er vier nieuwe spelers voor kunnen halen", aldus Drenthe, die de gelederen van Reading vorige zomer kwam versterken, nadat hij een avontuur bij Alania Vladikavkaz had beleefd. Drenthe kwam het afgelopen seizoen tot 24 optredens in het shirt van Reading, dat net naast play-offs om promotie naar de Premier League greep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen