'Mainz 05 mikt op komst Twente-verdediger Bjelland'

3 juli 2014, 09:02

Het valt te verwachten dat er deze zomer nog de nodige mutaties zullen plaatsvinden in de selectie van FC Twente. Een aantal spelers van de Tukkers kan rekenen op interesse vanuit het buitenland. Niet alleen Dusan Tadic en Rasmus Bengtsson worden nauwlettend in de gaten gehouden, maar ook Andreas Bjelland zou op de radar staan van een buitenlandse club.

FSV Mainz 05 zou gecharmeerd zijn van de Deense verdediger. In het bijzonder landgenoot Kasper Hjulmand, de coach van de Bundesliga-club. Michael Stensgaard, de zaakwaarnemer van Bjelland, heeft de interesse bevestigd. Of een transfer ervan komt, is echter nog maar de vraag: "De transferprijs kan een probleem worden."De belangenbehartiger gaf overigens aan dat er nog meer belangstelling is voor Bjelland.

Ook Bengtsson, het maatje van Bjelland in de centrale defensie van Twente, geniet interesse vanuit het buitenland. "Geen commentaar", stelt de captain van de club uit Enschede. Tadic wordt ondertussen nog steeds in verband gebracht met een overstap naar Southampton. "Een mooie club, met een goede trainer", aldus de Serviër, die woensdag gewoon trainde met Twente.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen